غزاله هدایت
۱۳۵۸، تهران، مدرس و هنرمند معاصر
دانشآموختهی کارشناسی عکاسی از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد تهران و کارشناسی ارشد هنرهای جدید از دانشکدهی هنر سانفرانسیسکو آمریکا
هدایت در خلق آثارش علاوه بر عکاسی از رسانهی ویدئو بهره برده است. او بهعنوان مدرس با دانشگاههای مختلفی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه آزاد و دانشگاه الزهرا همکاری داشته است، همچنین نمایشگاههای فردی و گروهی زیادی را در تهران و همچنین در کشورهای آمریکا، اسپانیا، انگلستان، فرانسه و... برگزار کرده است. او همچنین برندهی جایزهی اقامت هنری دلفینا در لندن و مرکز هنری اندرسون رنچ در کلرادو شده است.
مهرداد نجمآبادی
۱۳۳۸، تهران، مدرس عکاسی
دانشآموختهی کارشناسی عکاسی و کارشناسی ارشد پژوهش هنر از دانشکدهی هنرهای زیبای دانشگاه تهران
او چهرهای نام آشنا در فضای دانشگاهی عکاسی ايران محسوب میشود و از سال ١٣٧٢ مدرس تاریخ عکاسی و کارگاههای عکاسی در دانشگاه تهران است. عکاسی و پژوهش هنر را در دانشکدهی هنرهای زيبای تهران خوانده و تأثير بسزايی در سه دهه آموزش دانشجويان عکاسی دانشگاه تهران داشته است. بسیاری از هنرجویان عکاسی نخستین بار در کلاس او با تاریخ عکاسی و با آثار عکاسان بهنام و زبدهی جهانی آشنا شدهاند و بسیاری دیگر در کنار او، راهنمایی شده و عکسهایشان را پروراندهاند.
در سابقهی هنری او داوری سالانههای عکس دانشگاه تهران و دوسالانهی عکس ایران، سرپرستی و نمايشگاهگردانی نمايشگاههای دانشجويی در داخل و خارج از کشور، حضور در چند نمایشگاه گروهی، همکاری در تألیف چند کتاب و همینطور اصالتسنجی آلبومها و عکسهای دورهی قاجار ديده میشود.
هادی آذری ازغندی
1363، مشهد، مدرس عکاسی
دانشآموختهی کارشناسی ارشد عکاسی از پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران، دکترای پژوهش هنر از دانشگاه تربیت مدرس
هادی آذری در حال حاضر عضو هیئت علمی و مدیرگروه رشتهی عکاسی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. در سابقهی کاری او ترجمه و ویرایش چند کتاب و تألیف مقالات برای نشریات مرتبط با هنر و عکاسی به چشم میخورد.
از جمله سوابق فعالیتهای هنری آذری میتوان به حضور در یازدهمین دوسالانه عکس ایران، نخستین جشنواره عکس دانشجویی دانشگاه تهران، شرکت در نمایشگاه گروهی «مزامیر سکوت» و... اشاره کرد. از جمله فعالیتهای اجرایی او نیز میتوان به دبیری سالانهی هنرهای تجسمی «ساتین» در سالهای 1399 و 1400 اشاره کرد.
مهدی عراقچیان
1354، همدان، عکاس
دانشآموختهی كارشناسی و کارشناسی ارشد عكاسی از پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران
عراقچیان که سابقهی تدریس در دانشگاههای ایران را دارد تاکنون مقالات گوناگونی در زمینهی عکاسی نوشته است. همچنین کتاب «نگاهها به ایران» با ترجمهی او توسط نشر نگاه منتشر شده است.
آثار او تاکنون در نمایشگاههای انفرادی و گروهی مختلفی به نمایش درآمدهاند از جملهی آنها میتوان به دوسالانههای عکاسی اشاره کرد. او همچنین در نهمین دو سالانهی عكس ایران برندهی جایزهی دوم شد.
عراقچیان عضو هیئت داوران مسابقات عکاسی گوناگونی بوده و با مراکز مختلف جهت انجام پروژههای عکاسی و مرتبط با آن همکاری داشته است. او بهعنوان عکاس، دبیر، سرپرست بخش عکس و کارشناس آرشیو در خبرگزاری جمهوری اسلامی شاغل است.
محمد غزالی
١٣٥٩، تهران، عکاس
دانشآموختهی كارشناسی عكاسی از دانشگاه آزاد تهران
محمد غزالی در مجموعههای مختلفش دست به تجارب متفاوتی زده و آثارش در نمایشگاههای متعددی در ایران و سایر نقاط جهان به نمایش درآمده است.
او در نهمین دو سالانهی عكس ایران برندهی جایزهی نخست شد.
از مجموعههای او می توان به «روبان قرمز»، «تهران كمی مایل به راست»، «هست شب» اشاره كرد.
غزالی علاوه بر نمایشگاههای اختصاصی، در نمایشگاههایی گروهی در سوییس، ایتالیا، آمریكا و آلمان نیز شركت داشته است.