مهران مهاجر
۱۳۴۳، تهران، ایران
مهران مهاجر عکاس، مترجم و مدرس عکاسی است. وی دانشآموختهی کارشناسی عکاسی دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد رشتهی زبانشناسی از دانشکدهی ادبیات دانشگاه تهران است.
او کتابهایی در حوزهی عکاسی، هنر و ادبیات ترجمه کرده و تاکنون بیش از هفده نمایشگاه عکس انفرادی نیز برگزار کرده است. مهران مهاجر هماکنون در پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران تدریس میکند.
تهمینه منزوی
متولد ۱۳۶۷، تهران، ایران
تهمینه منزوی دانش آموختهی عکاسی در دانشگاه آزاد تهران است. او بیش از یک دهه است که عکس میگیرد و فیلم میسازد. مجموعهی «گذشتهی استمراری» سومین نمایشگاه انفرادی تهمینه در گالری راه ابریشم است. «عروسان مخبرالدوله» (۱۳۹۳) و «اندر احوالات من ملقب به تاجبخش» (۱۳۹۴) دو مجموعهی قبلی او هستند. آثار وی تاکنون در شهرهای مختلف از جمله تهران، آمستردام، وین، بوستون، پاریس و رم به نمایش گذاشته شده و چندین جایزهی داخلی و بینالمللی برایش به ارمغان آورده است.
ارکیده درودی
۱۳۶۱، تهران، ایران
ارکیده درودی مؤسس و مدیر گالری اُ است. او در رشتهی ادبیات تطبیقی در دانشگاه کالیفرنیا، دیویس تحصیل کرده است. ارکیده درودی پس از بازگشت به ایران، حدود چهار سال در گالری اثر کار کرد که تأثیر عمیقی بر علاقهی او به هنر معاصر ایرانی گذاشت. او در سال ۱۳۹۳ گالری اُ را تاسیس کرد. در همین سال ترجمهی او از کتابِ «هرآنچه می خواستید درباره ی گالریدارها بدانید اما جرئت پرسیدنش را نداشتید» نوشتهی آندریا بلینی توسط نشر نظر منتشر شد. او همچنین کتاب «آثار روی کاغذ» نوشتهی منیر شاهرودی فرمانفرماییان را ترجمه کرد ودر سال ۱۴۰۰ به چاپ رسید. در جهت غنیتر شدن و تنوع برنامهی گالری، او نمایشهایی از هنرمندان شناخته شده، هنرمندان جوان و ناشناس و نیز هنرمندانی از شهرستانها که با حساسیت و سلیقهی مشخصی انتخاب شدهاند برگزار میکند.
زانیار بلوری
۱۳۶۴، کردستان، ایران
زانیار بلوری فارغالتحصیل کارشناسی عکاسی از دانشگاه هنر تهران و کارشناسی ارشد عکاسی از دانشگاه تهران است. او عکاسی را در انجمن سینمای جوانان آغاز کرد و با ورود به دانشگاه، بیشتر فعالیت خود را صرف مسائل نظری عکاسی کرد. در کنار سردبیری مجلات عکاسی، مدیریت گالری و آموزشگاههای هنری، ترجمه و ویراستاری چند کتاب تخصصی در حوزهی عکاسی و انتشار دهها مقاله، ترجمه و نقد، در مجلات حرفه هنرمند، عکسنامه و … حاصل فعالیتهای او در این سالها بوده است. او در حال حاضر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد فرشتگان است و در دانشگاه تهران، دانشگاه هنر تهران، دانشگاه پارس و… بهعنوان مدرس حضور داشته و یا به تدریس مشغول است.
بلوری در جشنوارهها و رویدادهای مختلفی نیز بهعنوان داور حضور داشته است که از بین آنها میتوان به هشتمین و نهمین دورهی ۱۰ روز با عکاسان ایران، ششمین جشن عکس استان هرمزگان و هشتمین و دوازدهمین سالانهی کانون عکس استان اصفهان اشاره کرد.
مهدی وثوقنیا
۱۳۵۰، قزوین، ایران
مهدی وثوقنیا عکاس مستند و فارغالتحصیل کارشناسی رشتهی عکاسی از دانشگاه آزاد هنر و معماری تهران است. عکاسی را از سال ۱۳۶۷ از طریق کلاسهای آزاد انجمن سینمای جوانان فرا گرفت و از ابتدای شروع کارش در تجربه زیستن در دوران تغییرات اجتماعی ایران نگاهش معطوف به عکاسی مستند شد.
او در نمایشگاههاى متعددى در داخل و خارج از ایران شرکت داشته که حاصل آن تاکنون ۱۱ نمایشگاه انفرادی و۵۰ نمایشگاه گروهی است. عکسهای او در مجلات زیادی به چاپ رسیده و تاکنون چند کتاب عکس از جمله پامنار، انزلی و ایران سال 38 نیز منتشر کرده است.
وثوقنیا داور چندین جشنوارهی داخلی عکاسی و هنرگردان ۸ نمایشگاه از جمله خیابان ولیعصر، نگاه میدانی، و چشماندازهای پیش رو بوده است. تدریس در دانشکدهی هنرهای زیبای دانشگاه تهران از سال ۱۳۹۷ و برگزاری بیش از ۴۰ کارگاه تخصصی در زمینهی عکاسی مستند از سال ۱۳۸۵ تاکنون در ایران در کارنامهی او دیده میشوند.